domingo, 18 de noviembre de 2007

SD 3-0 VIZOÑO

Goles d munin (2) y adrian. Se sufrio pero un gran munin en atake resolvió en sendos barullos en el area.

19 comentarios:

Anónimo dijo...

topeeeeee ese compossssssssssssss
se estrenaron las nuevas equipaciones????
toncho eres el mejor gracias por tenerme informado en el descanso y na mas terminado el partido

toncho como haces pa postear desde el movil?gracias

Acabo de chegar do partido e todavía non podo saber o resultado do Villabés e o Somozas.
¿Quén o sabe?

empatou 2-2 o villalbes e gañou 2-5 o somozas... somos segundos empatados co vilalbes.. Hay que ter calma.. a liga e moi larga e o final vaise decidir nas últimas xornadas. De momento todo ben.. FORZA COMPOSTELA!

Se veñen reforzos, acabaran caendo, a clave e ter profundidade de plantilla!!!, hai que fichar ben e mellorar, que o Somozas parece que anda forte de carallo. VAMOS KOMPOS!!

junior,el nuevo, es n puto manta

digamos que a min tampouco me gustou moito,foi unha pena que non saira ADRIAN de titular,porque o fixo bastante ben. menos mal que nos saiu a segunda parte ben porque a primeira foi de pena.SEMPRE COMPOS

Javier Boned dijo...

Desde Madrid, Animo Compos!!!
Os seguimos echando de menos.
Un saludo.
FORZA COMPOS!!!

ese compos!!!

Hoxe pola mañá,cediño,abrín a páxina do correo gallego,e os moi cabróns falaban do Bergantiños e do Vilalbés,e nin palabra do Compos.Manda huevos!!!!Mandeilles un correo,que por suposto non publicaron,pero que curioso que retiraron esa nova da páxina.Son uns sinvergüenzas!!!!Nin Bugallo nin cabróns coma estes van acabar co noso Compos!!!E dalle!!!E dalle!!!E dalle Compos dalle!!!!

manha chega outro xogador, un medio.

forza compos!!!!!!!!!!!!

y el tal bruno q tal juega??
por le q comentais junior no es muy bueno no?

junior debio hacer unas 15 faltas si exagerar, no me gusto nada.

Por lo demas, pienso que no fue tan mala la primera parte, no fue buena, pero hubo un par de ocasiones muy peligrosas